Ηλεία

Κάτω Σαμικό: Εγκρίθηκαν τα πρακτικά δημοπρασίας για τις καντίνες

Τα ονόματα των επιχειρηματιών που πλειοδότησαν  – Για την Ράχες θα υπάρξει επαναληπτικός διαγωνισμός την 13/07/2020

Εγκρίθηκαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής τα πρακτικά δημοπρασίας εκμίσθωσης χώρων παραλίας και αιγιαλού για την τοποθέτηση αυτοκινούμενων ή τροχήλατων καντινών και την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων» στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Στην Κοινότητα Κάτω Σαμικού όπως έχει δημοσιευτεί, δημοπρατήθηκαν 2 θέσεις καντίνας και 2 θέσεις σκιάδων και ανακλίντρων και στην διαδικασία συμμετείχαν μόνον δύο ενδιαφερόμενοι , για τις θέσεις Α και Β καντινών και δύο για τις θέσεις σκιάδων Γ και Δ.

Για την Α θέση καντίνας μοναδικός πλειοδότης ήταν ο Φλώρος Ευστράτιος του Διονυσίου με το ποσό των 16.600,00 € , ενώ για την θέση Β μοναδικός πλειοδότης ήταν η «Ι.Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», με το ποσό των 16.550,00 €.

Για την Γ θέση σκιάδων και ανακλίντρων μοναδικός πλειοδότης ήταν ο Φλώρος Ευστράτιος του Διονυσίου με το ποσό των 7.600,00 € , ενώ για την θέση Δ σκιάδων μοναδικός πλειοδότης ήταν Ι.Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με το ποσό των 7.550,00€.

Για τις υπόλοιπες θέσεις Α καντίνας και Α σκιάδων και ανακλίντρων παραλίας Ραχών δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος και θα επαναληφθεί επαναληπτικός διαγωνισμός την 13/07/2020, σύμφωνα με το άρθρο 3 της σχετικής διακήρυξης.

Όλη η επικαιρότητα