Ελλάδα

Κάτοικοι του Ταύρου καταγγέλλουν: «Η διάβαση είναι αφύλακτη» – Κρίσιμες ώρες για τον 16χρονο

«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει θα πήγαινε στη διάβαση;»
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 16χρονος, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στον Ταύρο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά της 8 το βράδυ με τον ανήλικο να τραυματίζεται στο κεφάλι και τις Αρχές να αναζητούν τα αίτια του περιστατικού.

«Υπήρχε κόσμος από απέναντι που φώναζε “φύγε, φύγε” και μετά το τρένο κόρναρε. Αφού είχε φτάσει», καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Mega.

Ο ανήλικος βρίσκονταν κοντά στην διάβαση Μηθύμνης και Κωνσταντινουπόλεως, τη στιγμή που περνούσε το τρένο. Ωστόσο φέρεται να μπήκε στις γραμμές αγνοώντας, τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του φώναζε να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

«Το παιδί ήταν κάτω, χτυπημένο σοβαρά προφανώς, γιατί ήταν λιπόθυμος», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ο νεαρός φέρεται να φορούσε ακουστικά και να μην άκουσε τις προειδοποιήσεις, ενώ ο οδηγός του προαστιακού δεν πρόλαβε να σταματήσει.

«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει θα πήγαινε στη διάβαση;», λένε κάτοικοι της περιοχής που είναι ανάστατοι καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός και καθημερινά δεκάδες παιδιά διασχίζουν τη διάβαση. «Η διάβαση εδώ είναι αφύλακτη», τονίζουν.

Όπως τονίζει το dikaiologitika.gr ο ανήλικος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τζάνειο, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την κατάσταση του 17χρονου αγοριού.

Όλη η επικαιρότητα