Ηλεία

Κατολίσθηση στο Καλλίκωμο

Ακούστε το άρθρο

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα χθες τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Καλλικώμου, καθώς υποχώρησε χωμάτινος όγκος από καλλιεργήσιμη έκταση και κάλυψε μέρος του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα και μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, για να απομακρύνει το χώμα και να αποκαταστήσει την κυκλοφορία, ενώ οι αστυνομικοί ρύθμιζαν προσωρινά την κυκλοφορία για να μην προκληθεί ατύχημα.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Γιάννης Δάγκαρης, το πρόβλημα λύθηκε το ταχύτερο δυνατόν και δεν υπήρξε δυσάρεστη συνέπεια.

«Έφυγε χώμα από καλλιεργήσιμη έκταση, ωστόσο η παρέμβαση έγινε άμεσα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, διότι στο συγκεκριμένο σημείο οι οδηγοί συχνά πυκνά αναπτύσσουν ταχύτητα επειδή είναι ευθεία. Είχαμε και κάποια προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης και στη μεταφορά λυμάτων, όμως τα αποκαταστήσαμε και τώρα ασχολούμαστε με το αποστραγγιστικό για να διευκολύνουμε τα νερά που είναι εγκλωβισμένα», είπε ο κ. Δάγκαρης.

Όλη η επικαιρότητα