Ελλάδα Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κατολισθήσεις στο Γιαννιτσοχώρι (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

«Θύμα» της κακοκαιρίας έπεσε χθες η περιοχή της Ζαχάρως, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου αλλά και μέσα στην πόλη της Ζαχάρως, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν τα ξημερώματα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλού Νερού, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου, όπου διεκόπη η κυκλοφορία για μερικές ώρες από τη λάσπη και τα ξύλα.

Όπως τόνισε στην εφ. «Πατρίς» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ζαχάρως, Δημήτρης Κόσσυφας, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, χάρη στις αδιάκοπες προσπάθειες των συνεργείων του δήμου να καθαρίσουν τον δρόμο.

Σοβαρή ζημιά στο οδόστρωμα προκλήθηκε και σε δρόμο κοντά στο κοιμητήριο της πόλης, όπου υποχώρησε τμήμα του δρόμου, περιορίζοντας το πλάτος του. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κορδέλες σήμανσης για τους οδηγούς, ώστε να αποτραπούν πιθανά ατυχήματα.

«Έπεσε πάρα πολύ νερό στη Ζαχάρω από το βράδυ του Σαββάτου. Δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να καθαρίζουμε και προσπαθούμε να είμαστε σε ετοιμότητα και για νέο κύμα κακοκαιρίας αυτήν την εβδομάδα», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Κόσσυφας.

Όλη η επικαιρότητα