Πολιτική

Κατρίνης: «Οι πιλότοι και το προσωπικό της 117 Π.Μ. αποτελούν απροσπέλαστη δύναμη!»

Συμβολική επίσκεψη στήριξης και εμπιστοσύνης.
Ακούστε το άρθρο

Τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στις ένοπλες δυνάμεις και κυρίως της 117 Πτέρυγας Μάχης θέλησε να δείξει χθες με την επίσκεψή του στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. πραγματοποίησε αυτή τη συμβολική κίνησε σε μια κρίσιμη περίοδο παγκοσμίως και μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον διοικητή της 117 Π.Μ., τονίζοντας πως πάνω και πέρα από τα κόμματα υπάρχει μόνο το εθνόσημο!

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής  μετά το τέλος της επίσκεψής του δήλωσε:

«Σε έναν ασταθή κόσμο όπου οι αναθεωρητικές δυνάμεις, αμφισβητούν τα σύνορα, το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες, η αποτρεπτική ισχύς κάθε χώρας αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ασφάλειας και ανεξαρτησίας. Και βεβαίως η επιτακτική ισχύς των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, αποτελεί την εγγύηση ασφάλειας για την κυριαρχία την εδαφική και την ασφάλεια του ελληνικού λαού.

Όταν μιλάμε για αποτρεπτική ισχύ, δεν μιλάμε μόνο για τα υλικά και τα οπλικά συστήματα αλλά μιλάμε για το ανθρώπινο δυναμικό. Εδώ στην 117 Π.Μ. οι πιλότοι μας αλλά και όλο το προσωπικό, αποτελούν μία απροσπέλαστη δύναμη. Συνιστούν τη μεγάλη αποτρεπτική ισχύ και δύναμη και διασφαλίζουν την κυριαρχία και την ασφάλεια όχι μόνο στην εδαφική περιοχή της Ελλάδας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Εμείς εκφράζουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη μας στις ένοπλες δυνάμεις, που είναι πέρα και πάνω από κόμματα, γιατί πάνω στα ατσάλινα φτερά της Πολεμικής Αεροπορίας, υπάρχει το εθνόσημο και μόνο αυτό!».

Όλη η επικαιρότητα