Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κατσιφάρας: «Λίφτινγκ» 7 εκατ. ευρώ στην «111»

Συνολικά πέντε συμβάσεις, προϋπολογισμού άνω των  τα 10 εκατ, ευρώ, υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, υλοποιώντας  τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που διαθέτει η Περιφέρεια για  ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές σε όλο το δίκτυο της Δυτικής Ελλάδος. Ανάμεσα στις εργολαβίες που θα ξεκινήσουν  είναι και οι άμεσες παρεμβάσεις στην Εθνική Οδό Πατρών –Τριπόλεως (πρώην 111).

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούμε το ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο παρεμβάσεων, με σκοπό να παρέχουμε ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές στους πολίτες. Επιτελείται ένα τεράστιο έργο για την δρομολόγηση του οποίου αξίζουν συγχαρητήρια στο δυναμικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας μας, γιατί, με σωστό σχεδιασμό και προετοιμασία,  αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους, υλοποιώντας έργα χρήσιμα στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Η συντήρηση, η βελτίωση και η άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 33 «Πατρών – Τριπόλεως» (πρώην 111) είναι έργο προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το έργο  έχει θέσει στις προτεραιότητές της η Περιφερειακή Αρχή, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δρόμο που χρησιμοποιείται κατά κόρον και συνδέει τα ορεινά της Αχαΐας και της Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα