Ελλάδα

Καβάλα: Εικόνες από το σπίτι που ο 23χρονος σκότωσε την γιαγιά του

Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/3/2020) στο Χρυσοχώρι της Καβάλας βύθισε στη θλίψη τους κατοίκους του χωριού.
Ακούστε το άρθρο

Αποκλειστικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού στην Καβάλα όπου η 83χρονη ηλικιωμένη βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του 23χρονου εγγονού της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/3/2020) στο Χρυσοχώρι της Καβάλας βύθισε στη θλίψη τους κατοίκους του χωριού. Τα ψυχιατρικά προβλήματα του 23χρονου του προκαλούσαν βίαια ξεσπάσματα, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η 83χρονη γυναίκα, ξύπνησε τον εγγονό της ζητώντας του να της φέρει ένα ποτήρι νερό. Ο 23χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του και πήγε στην κουζίνα, ωστόσο από ό,τι φαίνεται εξαγριώθηκε περισσότερο, με αποτέλεσμα να κινηθεί προς τον καναπέ όπου ήταν ξαπλωμένη η ηλικιωμένη γυναίκα και να την χτυπήσει μέχρι θανάτου.

Η 83χρονη γιαγιά Σταυρούλα μαρτύρησε στα χέρια του ίδιου της, του εγγονού. Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι ακόμα και με σιδερένιο αντικείμενο είχαν σαν αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

Όπως φαίνεται στις εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που εξασφάλισε το newist.gr η βρύση που πήγε ο 23χρονος να βάλει νερό είναι ακόμα ανοιχτή, γεγονός που μαρτυρά ότι ο δράστης έφυγε βιαστικά και γεμάτος θυμό προκειμένου να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στο θύμα του. Πάνω στον καναπέ η γιαγιά Σταυρούλα βρήκε βασανιστικό θάνατο, επειδή έκανε το λάθος να ζητήσει από τον 23χρονο ένα ποτήρι νερό.

Η γιαγιά Σταυρούλα

Όπως αναφέρουν στο newsit.gr άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας, αλλά και κάτοικοι του χωρίου οι τσακωμοί στο σπίτι ήταν συχνοί, ενώ η 83χρονη είχε πέσει κι άλλη φορά θύμα ξυλοδαρμού από τον 23χρονο.

Ο 23χρονος δράστης

«Είχα ξαπλώσει στον καναπέ και με είχε πάρει ο ύπνος και ξύπνησα γιατί τους άκουσα να μαλώνουν. Μάλωναν γιατί ο γιος μου, ζητούσε χρήματα από την μητέρα μου. Της ζητούσε να πάει στην τράπεζα γιατί είχε κάτι χρήματα στο λογαριασμό της. Πήρε ένα σιδερένιο αντικείμενο τη χτύπησε στο κεφάλι και τη σκότωσε» λέει στο newsit.gr, ο πατέρας του δράστη και γιος του θύματος, Βασίλης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Η μάνα μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Ο γιος μου είναι νευρικός και έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλωναν συνέχεια και την είχε χτυπήσει κι άλλες φορές. Τσακώνονταν συνέχεια για τα χρήματα. Ήθελε να πάει η μάνα μου στην τράπεζα και να πάρει 1500 ευρώ και να του τα δώσει. Ο γιος μου είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική κι εμένα με είχε χτυπήσει».

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Όλη η επικαιρότητα