Ελλάδα

Καυγάς σε λαϊκή αγορά: «Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο, το ψάχναμε»

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο το θύμα του άγριου καυγά σε λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής, όπου δύο παραγωγοί που είχαν τους πάγκους τους ο ένας δίπλα στον άλλον τσακώθηκαν.

Ο ένας παραγωγός, πριν από περίπου 15 ημέρες, φέρεται να δάγκωσε και να έκοψε το αυτί ενός άλλου παραγωγού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο παραγωγός που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης, ο Νίκος Αστροπαλίτης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αλλά και την ταλαιπωρία που περνά τώρα, καθώς δεν πέτυχε η  συγκόλληση του αυτιού του.

«Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο, το ψάχναμε»

Έχοντας τις γάζες στο δεξί κομμένο αυτί, δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που έζησε στις 10 Σεπτεμβρίου στη λαϊκή αγορά.

«Την ώρα που δίνω ρέστα, νιώθω ένα σπρώξιμο. Με πετάνε κάτω, πέφτω ανάσκελα και πέφτουν από πάνω μου. Μου πιάνει τα χέρια ο γιος και ο πατέρας μου γυρνάει το κεφάλι και με δαγκώνει και αρχίζει να μου τραβάει το αυτί. Να του λέω “τι κάνεις εδώ;” Και να μου κόβει το αυτί. Γεμίσαμε αίματα. Μου το έκοψε τελείως. Ο γιος του ήρθε από πάνω μου και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο» περιγράφει ο Νίκος Αστροπαλίτης.

«Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο. Το ψάχναμε. Απίστευτο, συγκλονιστικό. Πέρασα πολύ άσχημα. Παίρνω το αυτί μου στον κουβά και βγαίνω έξω να πάρω ταξί και ήρθα στο ΚΑΤ» τονίζει.

Δεν πέτυχε η συγκόλληση του αυτιού

Το θύμα της επίθεσης πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ στις 16 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα όμως μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, καθώς η συγκόλληση του αυτιού δεν πέτυχε και έχει πάθει μόλυνση.

Το θύμα έχει υποβάλλει μήνυση στον άνθρωπο που του έκοψε το αυτί και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

via

Όλη η επικαιρότητα