Categories: LifestyleSmile

Καυτά φιλιά και τρυφερές περιπτύξεις – Ποιο ζευγάρι αναστάτωσε τη Μύκονο

Share

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι… full in love και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Όχι ότι οι δυο τους προσπαθούν να κρύψουν το πάθος που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και από τότε που αποχώρησαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα, είναι πραγματικά αχώριστοι.

Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές και κάθε φορά που τους απαθανατίζει κάπου ο φωτογραφικός φακός είναι ασυγκράτητοι.

Οι δυο τους δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη Μύκονο, την οποία επισκέφτηκαν μετά την Πάρο, για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στο Νησί των Ανέμων ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε γνωστή παραλία όπου ήταν και οι δύο πάρα πολύ διαχυτικοί.

Αγκαλιές, φιλιά, χουφτώματα δεν έλειπαν από το ζευγάρι, το οποίο αδιαφόρησε για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Εκείνη μάλιστα, τον τάιζε στο στόμα δείχνοντας πως τον φροντίζει πολύ, ενώ εκείνος δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Πρόσφατα, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο Secret και ανακοίνωσε πως με την αγαπημένη του σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να μείνουν μαζί.

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», δήλωσε.

πηγή:in.gr