Εκλογές Εκλογικά Νέα

Και η Πάτρα με το Γιάννη Κουτσούκο

Ακούστε το άρθρο

Χαιρετισμός από τον Γιώργο Παπανδρέου

Με ανανεωμένη εντολή για μια νέα δημιουργική θητεία στη Βουλή έφυγε από την Πάτρα ο Γιάννης Κουτσούκος, μετά τη θερμή υποδοχή και παρουσία των Ηλείων της Πάτρας στη συγκέντρωση του.

Η παρουσίατου πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έδωσε ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα στην εκδήλωση του Γιάννη Κουτσύκου, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου, στο σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε το στίγμα των εκλογικών και πολιτικών στόχων του Κινήματος Αλλαγής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαχρονική παρουσία, τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του Γιάννη Κουτσούκου, μέσα από τους οποίους καταξιώθηκε Πανελλαδικά, κατακτώντας δίκαια την εκπροσώπηση της Ηλείας στη Βουλή και ευχήθηκε την επανεκλογή του.

Στην ομιλία του ο  Γιάννης Κουτσούκος ανέλυσε γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔεκφράζουν την ίδια συντηρητική πολιτική, με συνδετικό κρίκο τον Κώστα Καραμανλή, εξήγησε αναλυτικά με βάση το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής, γιατί αποτελείτη μόνη προοδευτική δύναμη και εγγύηση ότι η Ελλάδα δεν θα βρεθεί πάλι στα γνωστά αδιέξοδα, γι’ αυτό όπως είπε η μοναδική επιλογή για τους δημοκρατικούς πολίτες είναι

ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Παρευρεθήκαν τιμώντας με την παρουσία τους τον Γιάννη Κουτσούκο: Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Μαρίνος Σκανδάμης, η Πρόεδρος του Ε.Κ. Πάτρας Σταυρούλα  Νικολάου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νίκος Μοίραλης και πολλά στελέχη της Αυτοδιοίκησης και των Μαζικών Κινημάτων.

Όλη η επικαιρότητα