Lifestyle

Κέιτ Μος: Γιόρτασε τα γενέθλια της με αντισυμβατική εμφάνιση

Ακούστε το άρθρο

Είναι η Ανίτα Πάλενμπεργκ των ’90s, το πανέμορφο αλλά και σπινθηροβόλο κορίτσι που έλαμψε στις πασαρέλες και κατάφερε να ξεχωρίσει ως υπεργυναίκα παρά το μικρό της ανάστημα και τα ποντικίσια χαρακτηριστικά της. Και κατά πάσα πιθανότητα καμία άλλη διάσημη γυναίκα της γενιάς της δεν υπήρξε περίσσοτερο λαμπερή γκρούπι από την ίδια. Το πανέμορφο, γυναικείο είδωλο που λάτρεψε τους ροκ σταρ, έκανε κάμποσες αυτοκαταστροφικές σχέσεις, αμέτρητες καταχρήσεις και απέδειξε πως στον γκλάμορους χώρο της μόδας μπορείς αν είσαι και αλητάκι και θεά των σαλονιών ταυτόχρονα.

Η αλήθεια όμως είναι πως η Κέιτ Μος θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει βγει και από μία άλλη δεκαετία. Από τα 60’s ή από τα 70’s, τα χρόνια που το ροκ είχε μυθική διάσταση, οι συναυλίες σήμαιναν πάρα πολλά και τα αστέρια της σκηνής είχαν αίγλη πραγματικού υπερήρωα. Κι έτσι αν δεν φορέσει αυτή ένα outfit βγαλμένο από εκείνη την εποχή τότε ποια άλλη θα το κάνει;

To πανέμορφο μοντέλο που πια είναι 45 χρονών γιόρτασε τα γενέθλια της στο Παρίσι με στυλ, ακριβώς όπως κάνει κάθε χρόνο. Ναι, η Κέιτ Μος διοργανώνει κάθε χρονιά ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους της από το οποίο κάθε μα κάθε φορά φεύγει μεθυσμένη και αναμαλλιασμένη. 

Φέτος ήταν η σειρά της γαλλικής πρωτεύουσας και ενός τελείως bohο outfit που μας έφερε στο μυαλό ταξίδια με το magic bus των παιδιών των λουλουδιών: ένα σατέν, ριχτό, χίπικο φόρεμα με πολύχρωμο κέντημα στο μπροστινό μέρος και ένα μαύρο γουνάκι ως πανωφόρι και μυτερές, καουμπόικες μπότες για πατούμενα. 

Όχι, δεν έχουμε δει κάποια άλλη να επαναφέρει ένα τόσο δουλεμένο και απόλυτα ρετρό λουκ βγαλμένο από το 70’s, ωστόσο η Κέιτ το έκανε και κατάφερε να δείχνει τόσο σύχρονη που την ζηλέψαμε.

Μήπως όλο αυτό είναι ένας προάγγελος για το ότι η δεκαετία των Led Zeppelin, των Black Sabbath και των Deep Purple επιστρέφει δυναμικά κάποια από τις επόμενες σεζόν;

Δες την εμφάνιση της Κέιτ Μος.

Το μοντέλο γιόρτασε τα 45α γενέθλια της με ένα μεγάλο πάρτι στο Παρίσι.

Πηγή: womantoc.gr 

Όλη η επικαιρότητα