Categories: Κόσμος

Κέιτι Πέρι: Η τραγουδίστρια πέταξε πίτσα σε θαυμαστές της

Share
Η Κέιτι Πέρι ξεκίνησε πριν λίγες μέρες έναν νέο κύκλο εμφανίσεων στο Λας Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Zouk, η τραγουδίστρια αποφάσισε να το «γιορτάσει», με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Ενώ η Πέρι φαινόταν να διασκεδάζει πλάι στην κονσόλα του DJ, επέλεξε να χαρίσει μία στιγμή στο κοινό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά.

Η τραγουδίστρια πήρε ένα-ένα τα κομμάτια από μια πίτσα και τα πέταξε στο κοινό, το οποίο… τα υποδέχτηκε με χαρά. Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στον λογαριασμό του περιοδικού azed στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο έφερε πλήθος αντιδράσεων.

Πολλοί επευφυμούσαν την Πέρι για την κίνηση της, ενώ άλλοι την κατηγορούσαν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε όχι μόνο τους θαυμαστές της, αλλά και το κοινό.

«Το να πετάς φαγητό δεν είναι cool», «Απολύτως ανεύθυνο», «Τώρα θα θέλει να γίνει πρέσβειρα κατά της παγκόσμιας πείνας», «Τυπικό για τους πλούσιους ανθρώπους» ανέφεραν ορισμένοι χρήστες, με άλλους να αποθεώνουν τη στάση της «Βασίλισσα της πίτσας», «Επικό», «Θέλω και άλλους σταρ να πετάνε πίτσα στο κοινό τους».

πηγή:πρώτο θέμα