Ηλεία

Κέντρo Ξένων Γλωσσών «Λαμπροπούλου»: Μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις

Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα και η Κωστούλα Λαμπροπούλου, ιδιοκτήτριες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λαμπροπούλου», είχαν υποσχεθεί ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με πολλές εκπλήξεις, ομαδικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, γλυκά κεράσματα και πολύ χορό. Και ήταν σε όλα συνεπείς, αφού πράγματι η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Η γιορτή, στον κήπο του «Liquid Club» στα Κρέστενα, άνοιξε με καλωσόρισμα από τις κυρίες Χριστίνα και Κωστούλα Λαμπροπούλου, που συνεχάρησαν τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησαν τα ίδια και τους γονείς τους για την εποικοδομητική συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή στις δράσεις της χρονιάς.

Κι αφού οι απόφοιτοι κάθε τάξης πήραν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των μαθητών, τα παιδιά συμμετείχαν και απόλαυσαν τα μαγικά κόλπα του Ταχυδακτυλουργού Χρήστου. Χόρεψαν με την ψυχή τους στους ρυθμούς της Δήμητρας Μπέρτσου, κι αφού ζεστάθηκαν αρκετά, δροσίστηκαν με τα γευστικά παγωτά από το καρότσι του Τάσου Καρνάρου. Η γιορτή όμως είχε κι άλλες εκπλήξεις, αφού όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια της Αναστασίας και της Πάολα, που έσβησαν τα κεράκια στις τούρτες τους παρουσία όλων των συμμαθητών και φίλων τους.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, αφού είπε πέσει το σκοτάδι, με τα παιδιά να φωτίζουν τον ουρανό με τα φωτεινά αερόστατα που απελευθέρωσαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι και φέτος, λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων, πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο της Αθήνας.

Όλη η επικαιρότητα