Ηλεία Υγεία

Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας: Εγκρίθηκε η πίστωση για την προμήθεια πετρελαίου

Ακούστε το άρθρο

Θα έρθει τις προσεχείς ημέρες

Αν και εγκρίθηκε η πίστωση για την προμήθεια πετρελαίου για το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας, εν τούτοις ίσως να χρειαστούν κάποιες μέρες (10 περίπου) για να μπορέσει να έρθει το πετρέλαιο και να μπει στις δεξαμενές.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας κ. Διονύσης Χρυσάφης μας τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει απόθεμα πετρελαίου, το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως την Τρίτη – Τετάρτη και αν όλα πάνε καλά, μέχρι τότε θα έχει έρθει και το νέο πετρέλαιο έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στο κέντρο υγείας, ιδίως αυτή την εποχή όπου είναι αυξημένο το κρύο.

Αναλυτικά ο κ. Χρυσάφης τόνισε για το θέμα:

«Η σύμβαση έχει όντως υπογραφεί, όμως αυτή θέλει περίπου 10 μέρες για να ενεργοποιηθεί. Εμείς έχουμε στείλει και προσωπικό αίτημα που αναφέρει ότι μέχρι Τρίτη – Τετάρτη θα έχουμε αποθέματα πετρελαίου και θέλω να πιστεύω ότι τελικά δεν θα έχουμε κάποιο ζήτημα. Πάντως με πολύ οικονομία, έχουμε απόθεμα, μήπως και υπάρξει κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, 100 με 150 λίτρα αυτή τη στιγμή. Κάνουμε μεγάλη οικονομία στην κατανάλωσή του και δεν ξέρουμε πότε θα εξαντληθεί. Απλά περιμένουμε να έρθει το νέο πετρέλαιο για να είμαστε ήσυχοι και να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα, ιδίως αν οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή δεν είναι καλές».

Όλη η επικαιρότητα