Ηλεία

Κερατσίνι: Η στιγμή που η 8χρονη εγκλωβίζεται στην πόρτα του εργοστασίου και βρίσκει φριχτό θάνατο

Η ηλεκτρική μεταλλική πόρτα αρχίζει να κλείνει, με το κοριτσάκι να πλησιάζει, δείχνοντας να σκέφτεται αν θα περάσει ή όχι.
Ακούστε το άρθρο

Είναι 5.30 το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Η 8χρονη βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου στο Κερατσίνι. Η ηλεκτρική μεταλλική πόρτα αρχίζει να κλείνει, με το κοριτσάκι να πλησιάζει, δείχνοντας να σκέφτεται αν θα περάσει ή όχι.

Τελικά, αποφασίζει να περάσει, αλλά δυστυχώς εγκλωβίζεται με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά της αδικοχαμένης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντα που εξασφάλισε το newsit.gr από την τραγική στιγμή που το κοριτσάκι εγκλωβίζεται στην πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι

Το χρονικό

Το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, στις 17.30, η 8χρονη εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική μεταλλική πόρτα, σφήνωσε και βρήκε φριχτό θάνατο.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα