Κέρδισε ο Κόκκαλης το έργο της υπογειοποίησης για την «Αγια-Σοφιά»

???????

Ο όμιλος «Intrakat» του Σωκράτη Κόκκαλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, είναι ο προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σημάνει και την λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το έργο, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Χθες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, ο όμιλος Intrakat έκανε την καλύτερη προσφορά σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί «προσωρινός μειοδότης».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ένσταση από τις άλλες εταιρείες, τότε εκείνη του κ. Κόκκαλη θα αναλάβει την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου.