Ηλεία

Κέρδισε τη μάχη «ζωής» και επέστρεψε υγιέστατη στην οικογένειά της η μικρή Βασιλική από τον Πύργο

Έμεινε για σχεδόν ένα μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου λόγω μυοκαρδίτιδας – περικαρδίτιδας.

Η μικρή Βασιλική Παλυβού κέρδισε τη μάχη για την ζωή και επέστρεψε «σιδερένια» δίπλα στους δικούς της, μετά από ένα μήνα περίπου νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου εισήχθη λόγω μυοκαρδίτιδας – περικαρδίτιδας.

Η περιπέτεια της μικρής Βασιλικής που είχε συγκλονίσει όχι μόνο την Ηλεία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και πλέον το κοριτσάκι μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον του, μαζί με την οικογένειά του, που πέρασε σχεδόν ένα μήνα αγωνίας μέσα στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι το παιδί χρειάστηκε και αρκετές φιάλες αίμα κατά την νοσηλεία του και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και επέστρεψε υγιέστατο στην οικογένεια του.

Μάλιστα η οικογένεια του Αριστείδη Παλυβού με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα της, στην περιπέτεια υγείας που είχε η μικρή Βασιλική, που νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Πατρών από 7/12/2021 έως 3/01/2022.

Εμείς να ευχηθούμε από δω και πέρα να κυλήσουν όλα ομαλά στην ζωή της μικρής Βασιλικής, που κέρδισε τη μεγάλη «μάχη» που έδωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλη η επικαιρότητα