Κέρκυρα: Ο σκελετός ανήκει σε 35χρονο που αγνοείτο από τον περασμένο Απρίλιο

Στοιχεία για τον σκελετό που βρέθηκε χθες 12 Νοεμβρίου το πρωί, από αγρότη στο χωράφι του στην Κάτω Κορακιάνα στην Κέρκυρα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά τον σκελετό που εντοπίστηκε στην Κέρκυρα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «από την εξέταση που ακολούθησε προέκυψαν στοιχεία ότι αυτός άνθρωπος ήταν αυτόχειρας και απαγχονίστηκε. Υπήρχε ένα κάταγμα που παρατηρείται σε περιπτώσεις απαγχονισμού στον θυρεοειδή χόνδρο» διευκρίνισε ο ιατροδικαστής.

Την ίδια ώρα δίπλα στον ανθρώπινο σκελετό βρέθηκαν μία θηλιά απαγχονισμού, προσωπικά αντικείμενα και το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που τον περασμένο Απρίλιο, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αϊβατίδη, οι σωματομετρικές παράμετροι του σκελετού που μελετήθηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση ταιριάζουν απολύτως με τα χαρακτηριστικά του 35χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, σε ύψος σωματότυπο και οδοντοστοιχία, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί και η ταυτοποίηση DNA.

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο αναντίστοιχο της αυτοχειρίας» επεσήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αιβατίδης.