Καιρός

Καιρός: Σταδιακή αλλαγή από τα δυτικά, καλός στην υπόλοιπη χώρα

Τρίτη
Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές, ενώ από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι μεταβλητοί, στο πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ΄ αλλάξει σημαντικά.

Άνεμοι, στο Ιόνιο μεταβλητών διευθύνσεων, στο Αιγαίο Βοριάδες, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στη δυτική και νότια από 7 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκητις πρωινές ώρες περιορισμένη ορατότητα, στη συνέχεια ηλιοφάνεια και τις βραδινές ώρες συννεφιά. Άνεμοι ασθενείς και θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος, τις νυχτερινές και πρωινές ώρες περιορισμένη ορατότητα, ή τοπικές ομίχλες. Άνεμοι ασθενείς και θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

themrokrasies-291019.jpg

Τετάρτη
Στη δυτική Ελλάδα συννεφιά με βροχές, από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη, και τις βραδινές ώρες λίγες βροχές και στη Μακεδονία και τη Θράκη. Το πρωί αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι, στο Ιόνιο Δυτικοί 3-4 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από το βράδυ.

Πέμπτη
Κακοκαιρία, με συννεφιά βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τη βόρεια Εύβοια και την Πελοπόννησο. Τη νύχτα λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα