Ηλεία

Κι άλλα… πεταμένα σκυλιά στο φράγμα Πηνειού!

Τέσσερα ακόμη σκυλιά διέσωσαν προχθές τα μέλη της Φιλοζωικής Ένωσης «Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας», τα οποία είχαν πεταχτεί στο φράγμα του Πηνειού. Πρόκειται για μια κατάσταση που διαιωνίζεται, αφού συχνά τα μέλη της ένωσης γίνονται μάρτυρες εικόνων με σκυλιά σε κακή κατάσταση, τα οποία δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν και όταν δεν γίνονται έγκαιρα αντιληπτά, βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο από δίψα και πείνα.

Η Φιλοζωική Ένωση «Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας» απεγκλώβισε τρία κουτάβια ενός μηνός που θα γίνουν μικρού μεγέθους – για όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν – και ένα θηλυκό 7 μηνών.

Το έγκλημα στο Φράγμα Πηνειούσυνεχίζεται.
Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, κάποιοι συνεχίζουν να πετάνε σκυλιά στο φράγμα, να εγκλωβίζονται και να πεθαίνουν. Όπως τόσα άλλα σκυλιά που βρίσκουμε στα όρια θανάτου ή και νεκρά ενίοτε.
Καταφέραμε πάλι να τα απεγκλωβίσουμε!Αλλά πόσο ακόμα; Πόσα άλλα ζώα θα υποφέρουν; Που θα πάει αυτό το έγκλημα;
Τα σκυλιά που διασώθηκαν σήμερα είναι τρία κουτάβια ενός μηνός (που θα γίνουν μικρού μεγέθους) και ένα κοκονακι 7 μηνών(θηλυκό).
Η φιλοζωική ένωση Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας, έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και αναμένουμε τα αποτελέσματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την φιλοζωική ένωση.

Όλη η επικαιρότητα