Categories: Γυναίκα

Κι όμως: Το κραγιόν δεν «φοριέται» μόνο στα χείλη!

Share

Το κραγιόν είναι το απόλυτο καλλυντικό για μία γυναίκα αφού χωρίς αυτό δεν πάει πουθενά! Μπορεί μέχρι σήμερα να γνωρίζαμε ότι το κραγιόν είναι αποκλειστικά για χείλη, τώρα όμως κορυφαίες make up artists έρχονται να μας παρουσιάσουν κι άλλες χρήσεις του που θα σας καταπλήξουν.

«Έχω πάντα μαζί μου ένα κραγιόν στο χρώμα του κακάο ή bronze. Έχω ανακαλύψει ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν σκιά ή μολύβι ή για contouring. Το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και με βαμβάκι για να καλύψω προσωρινά τις γκρίζες ρίζες! Με έχει σώσει σε πολλές περιπτώσεις». BJ Gillian, makeup artist και creative director στο Ready to Wear.

«Στην περίπτωση που έχεις φύγει τρέχοντας από το σπίτι με σκοπό να βαφτείς στο δρόμο και διαπιστώνεις ότι έχεις πάρει τα πάντα εκτός από concealer, μπορείς να πάρεις με την άκρη των δαχτύλων σου μια μικρή ποσότητα κραγιόν σε κόκκινο, πορτοκαλί ή ροζ χρώμα και να το απλώσεις στους μαύρους κύκλους. Βάλε ελάχιστο foundation από πάνω, πάλι με το δάχτυλό σου. Σταθεροποίησε το μακιγιάζ με πούδρα και έχεις τέλειο αποτέλεσμα». Brandie Hopstein, makeup artist που συνεργάζεται με την Anna Kendrick και τη Brittany Snow.

Μπορείς να δοκιμάσεις τις χρήσεις του κραγιόν σας και να ενθουσιαστείς από το αποτέλεσμα!