Ελλάδα

Κηδεία Δήμητρας Ιορδανίδου: Θρήνος για τη μαραθωνοδρόμο (pics-vid)

Πένθιμα οι καμπάνες στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης
Ακούστε το άρθρο

Συγγενείς και φίλοι δίνουν το παρών στην κηδεία της Δήμητρας Ιορδανίδου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Αποχαιρετούν τη 42χρονη μαραθωνοδρόμο που άφησε την τελευταία της πνοή κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού, πηγαίνοντας στη δουλειά της με ποδήλατο.

Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής συντροφεύουν την Δήμητρα Ιορδανίδου, την αξιαγάπητη γυναίκα και αθλήτρια, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Η 42χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές την 4η θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.

σημειώνει το GRTimes.gr., η είδηση του θανάτου της έχει σκορπίσει θλίψη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, τόπο καταγωγής της μαραθωνοδρόμου.

Η 42χρονη αθλήτρια ξεψύχησε σε τροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού αυτοκινήτου, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο.

Από το πρωί οι καμπάνες στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης χτυπούν πένθιμα, ενώ πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και συναθλήτριες της Δήμητρας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της περιοχής, στη νεκρώσιμη ακολουθία.

«Δεν υπάρχουν λόγια, μιλάμε για μία τραγωδία», είπαν για τη 42χρονη.

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα για τους γονείς της, οι οποίοι πριν από τρία χρόνια αποχαιρέτισαν για πάντα και το άλλο τους παιδί!

Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, υπάρχει ένα μικρό βρυσάκι, αφιερωμένο στη μνήμη του αδελφού της Δήμητρας…

Όλοι προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν την αδόκητη απώλεια της άτυχης Δήμητρας.

Η κοπέλα εργαζόταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας», που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα