Ηλεία

ΚΗΦΗ Αμαλιάδας: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Ακούστε το άρθρο

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Αμαλιάδας. Την εκδήλωση «άνοιξε» η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ήλιδας κ Αλεξία Κοτσάφτη, η οποία μετά τα χρόνια της πολλά και τις ευχές για υγεία στους φιλοξενούμενους – εργαζόμενους και τις οικογένειές τους ανακοίνωσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης του κτιρίου και η προμήθεια επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες για όλους όσοι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη δομή του Δήμου Ήλιδας.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, επανέλαβε την προ ημερών δέσμευσή του, στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Αμαλιάδας,  η οποία αναφέρει πως «το 2020 θα είναι καλύτερη χρονιά από αυτή που τελείωσε».

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Περικλής Παπαγεωργόπουλος επεσήμανε πως «καταφέραμε να λύσουμε σοβαρά προβλήματα τα οποία χρόνιζαν ώστε η Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας να αποκτήσει αξιοπιστία και συνεργασία με την πρόεδρο και τον Δήμαρχο θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τις δομές της επιχείρησης να είναι οι καλύτερες». Την πίτα ευλόγησε ιερέας της περιοχής ενώ στην εκδήλωση, συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ Παναγιώτης Μαυρίκος ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων του Δήμου Ήλιδας κ Ελευθέριος Νταλαμάρας, εργαζόμενοι στο ΚΗΦΗ, το Βοήθεια στο Σπίτι και φιλοξενούμενοι.

Όλη η επικαιρότητα