Ελλάδα Πολιτική

Κικίλιας: Τραγικό να μιλάει για επενδύσεις ο Τσίπρας

Ακούστε το άρθρο

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά προς τον Πρωθυπουργό εν όψει ΔΕΘ.

«Είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε» τόνισε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», επισημαίνοντας επίσης, ότι «η δύναμη της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία».

Όσον αφορά τη ΔΕΘ, υποστήριξε πως είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο Πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις, «τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή» της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «οπορτουνιστικές» τις επιλογές της κυβέρνησης, οι οποίες «έχουν ως μόνη πυξίδα την παραμονή στην εξουσία».

«Οι Έλληνες πλήρωσαν -όσοι μπόρεσαν- την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και ετοιμάζονται ήδη για τη δεύτερη, ενώ στον λογαριασμό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του 2017 έχουν ήδη προστεθεί οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, ο ΕΦΚΑ και o ΕΝΦΙΑ», ανέφερε, τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., αποδοκιμάζοντας την επερχόμενη φορολογική «λαίλαπα».

Όλη η επικαιρότητα