Viral Κόσμος

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Πάρτι» στο Τwitter με το νέο look που θυμίζει… διακοπές

Ανανεωμένος με εκδρομική εμφάνιση, προκάλεσε τα σχόλια στα social media. Άραγε τι κρύβει αυτή η αλλαγή;
Ακούστε το άρθρο

Με ανανεωμένο look εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Βορειοκορεάτης ηγέτης. Μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, με τις συνεχιζόμενες δοκιμές πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ και με παγκόσμια ανησυχία για τις επερχόμενες αποφάσεις του.

Εκείνος κάνει εμφανίσεις με άλλο στιλ που μας είχε μάθει. Έχει αφαιρέσει από την γκαρνταρόμπα του τα μαύρα ρούχα και τα έχει αντικαταστήσει με λευκά. Σε φωτογραφίες τον βλέπουμε με λευκό πουκάμισο και καπέλο εκδρομής.

Η πόζα του Κιμ Γιονγκ Ουν καθώς αγναντεύει τη θέα με το καπέλο του θυμίζει πράγματι πολλές από τις αναρτήσεις influencers που πλημμυρίζουν τη δημοφιλή πλατφόρμα κάθε καλοκαίρι.

Χρήστες των social άρχισαν τα σχόλια βρίσκοντας ομοιότητες ανάμεσα στον Κιμ Γιονγκ Ουν και σε χαρακτήρες από διάσημες ταινίες: Μια ανάρτηση τον συνέκρινε με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ρίτσαρντ Ατένμπορο στο «Τζουράσικ Παρκ» του 1993, ενώ σε άλλους σχολιαστές θύμισε την ηρωίδα της αισθηματικής κωμωδίας «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» που υποδύθηκε η Νταϊάν Κίτον το 2003.

Η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν σχολιάστηκε μόνο από τα social media αλλά και από αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σόου του Τζίμι Φάλον, στο οποίο ο δημοφιλής παρουσιαστής τρόλαρε αλύπητα το «παραλιακό» look του Βορειοκορεάτη ηγέτη, επισημαίνοντας ότι μοιάζει «με μελισσοκόμο στο διάλειμμά του».

Όλη η επικαιρότητα