Lifestyle Smile

Kim Kardashian: Ομιλία της στο Χάρβαρντ προκάλεσε αντιδράσεις – “Αυτό είναι απλά αστείο”

Η ομιλία της Kim Kardashian στο Χάρβαρντ δίχασε τους χρήστες των social media, με πολλούς να υποστηρίζουν πως η γνωστή influencer δεν έχει τίποτα να προσφέρει στους φοιτητές του πανεπιστημίου.
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν), βρέθηκε την Παρασκευή στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ, για να μιλήσει για την επιτυχία της επιχείρησής της “SKIMS”, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nypost, η 42χρονη σταρ μίλησε στους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο μάθημα «Moving Beyond Direct to Consumer».

Πολλοί από τους φοιτητές που παρακολούθησαν την ομιλία της Kardashian δήλωσαν πως ήταν μια εξαιρετική διάλεξη, η οποία διήρκησε σχεδόν 2 ώρες, ενώ έμαθαν αρκετά για την εταιρεία της, που αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Twitter φάνηκαν να διαφωνούν με την κίνηση του Χάρβαρντ και κατηγόρησαν την Kim Kardashian, η οποία σπουδάζει νομική, χαρακτηρίζοντάς την ως “ατάλαντη” επιχειρηματία.

“Αυτό είναι απλά ξεκαρδιστικό. Η Kim Kardashian δεν μπορεί ούτε να συλλαβίσει το Χάρβαρντ”, έγραψε ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας.

“Η Kim Kardashian γεννήθηκε μέσα στον πλούτο. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα sex tape για να ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού ή τραγουδίστριας- καμία από τις δύο δεν απογειώθηκε. Η Kim K ήταν αρκετά πλούσια για να κάνει ένα σεναριακό ριάλιτι να δουλέψει, επειδή αυτή και η οικογένειά της είναι ξεδιάντροποι. Το Χάρβαρντ είναι εξίσου κακόγουστο με τις Καρντάσιανς τώρα”, σχολίασε ένας άλλος.

Όμως, μία φοιτήτρια του Χάρβαρντ δήλωσε στο NBC10 Boston ότι έμαθε πολλά από την ομιλία της 42χρονης. “Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν την σέβονται ως κάποια που είναι συν-διευθύντρια μιας εταιρείας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων”, δήλωσε στο κανάλι.

“Το να μαθαίνω από κάποιον που έχει χτίσει μια τόσο επιτυχημένη επιχείρηση ήταν πραγματικά συναρπαστικό και νομίζω ότι το να μην υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο και να μπορούμε να έχουμε αυτή την ειλικρινή συζήτηση ήταν επίσης ξεχωριστό”, πρόσθεσε η φοιτήτρια.

Όλη η επικαιρότητα