Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση με τον Κάνιε Γουέστ, μετά τον διαδικτυακό «πόλεμο»

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε με τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα του 6χρονου γιου τους, Σέντ
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, να έχουν πολλά ακόμη να λύσουν, ωστόσο τα παιδιά, που έχουν αποκτήσει μαζί, είναι η αιτία για να κάνουν μία ανακωχή.

Η συμπεριφορά του ράπερ το τελευταίο διάστημα απέναντι στη διάσημη τηλεπερσόνα και τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Γουέστ από την πλατφόρμα του Instagram.

Ωστόσο, μετά από όλο αυτό το διάστημα της διαδικτυακής «επίθεσης» του τραγουδιστή στο ζευγάρι, Κιμ και Κάνιε εμφανίστηκαν μαζί σε ποδοσφαιρικό αγώνα του 6χρονου γιου τους.

Παρέα με τη μεγαλύτερη κόρη τους, Νορθ, το πρώην ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα του μικρού Σεντ, αφήνωντας για λίγο πίσω τις δικαστικές και προσωπικές κόντρες τους.

Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο διάστημα, ότι είχε αναπτυχθεί μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και τον Πιτ Ντέιβιντσον, μετά την επίσημη αναφορά της Κιμ στη σχέση της με τον ηθοποιό.

Από τα βίντεο κλιπ, στα οποία ο ράπερ αποκεφαλίζει καρικατούρες που μοιάζουν με τον Πιτ, μέχρι και το άγχος του, να μην μπλέξει η Κιμ με τα ναρκωτικά, ο Γουέστ, σχεδόν σε καθημερινή βάση έστρεψε τα βέλη του προς το ζευγάρι

Όλη η επικαιρότητα