Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Ο πρώην σύντροφός της απειλεί πως θα κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει φροντίσει ήδη να προσλάβει νομική ομάδα, για να αντιμετωπίσει το ζήτημα - «Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά», αναφέρει η ίδια
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί πλέον να έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή επιχειρηματία, με τη δική της «αυτοκρατορία» στον χώρο της ένδυσης και των προϊόντων ομορφιάς, να «τρέχει» το δικό της ριάλίτι και να είναι μία από τις διασημότερες παρουσίες στα social media, όμως όλα ξεκίνησαν από ένα sex tape που κυκλοφόρησε χωρίς την συγκατάθεσή της, ο πρώην σύντροφός της.

20 χρόνια αργότερα, ο Ray J σχεδιάζει να βγάλει για ακόμα μία φορά, χρήματα εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν.

Η ίδια ωστόσο, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Έχει προσλάβει ήδη νομική ομάδα από την κυκλοφορία της πρώτης ερωτικής ταινίας, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην επαναληφθεί το ίδιο μελλοντικά.


«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως “πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά”», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στη Sun.

Η ίδια ήταν 22 χρονών, όταν η πρώτη της ταινία έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μπορεί τότε, να μην είχε την παρουσία που έχει σήμερα και να συστηνόταν ως η «στυλίστρια της Πάρις Χίλτον στο Simple Life», όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε επιρροή στη ζωή της. Βέβαια, με τη φήμη και το όνομα που έχει σήμερα, μία δεύτερη ταινία θα ήταν καταστροφική.

Άλλωστε, η Κιμ Καρντάσιαν εκτός από επιτυχημένη τηλεοπτική προσωπικότητα, είναι πλέον και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια ουκ ολίγες φορές, προτεραιότητά της, ειδικότερα μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ, είναι τα παιδιά της και μόνο.

Ακόμα κι όταν ο πρώην σύζυγός της, έκανε επίθεση μέσω των social media στον νέο της σύντροφο, Πιτ Ντέιβιντσον, εκείνη χειρίστηκε το θέμα με τρομερή λεπτότητα, ζητώντας του σε προσωπικό επίπεδο να πάψει,  για να μη θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά τους, αλλά και τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Κάνιε είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει βοήθεια σε ειδική μονάδα θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γουέστ αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τη Mirror, προβλήματα διπολικής διαταραχής, από τα οποία συνήλθε μετά από καιρό και κύριο μέλημά του είναι να γίνει ένας καλός πατέρας για τα τέσσερα παιδιά, που έχει αποκτήσει με τη διάσημη τηλεπερσόνα.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα