Ηλεία Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – Γιάννης Κουτσούκος: Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Ηλεία

Ο κ. Κουτσούκος εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 2000, εκπροσωπώντας το νομό Ηλείας για περισσότερα από 22 χρόνια και για 8 συνεχείς θητείες
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στον νομό Ηλείας στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε ο Γιάννης Κουτσούκος του ΚΙΝΑΛ.

«Νιώθω την ανάγκη να κάνω ένα βήμα πίσω και να δώσω τη θέση μου στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας, προκειμένου να εκπροσωπηθεί  η γενιά της υπερδεκαετούς κρίσης, αυτή που στερείται πολιτικής εκπροσώπησης και αντιμετωπίζει τους πολιτικούς με καχυποψία ως επαγγελματίες και καριερίστες χωρίς αξιακά πρότυπα και που δεν έχουν σχέση με τα  δικά της προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του ο κ. Κουτσούκος.

Και σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως Προέδρου κάνουν ένα νέο, δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για να ξαναγίνει η παράταξή μας πρωταγωνιστής των εξελίξεων με προοπτική μια Σοσιαλδημοκρατική διακυβέρνηση σε όφελος όλων των Ελλήνων πολιτών».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κουτσούκος εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 2000, εκπροσωπώντας το νομό Ηλείας για περισσότερα από 22 χρόνια και για 8 συνεχείς θητείες.

Όλη η επικαιρότητα