Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου συγκέντρωσε 6.837 υπογραφές
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής ( ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Κεγκέρογλου συγκέντρωσε 6.837 υπογραφές «ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου», και «πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό» του όπως αναφέρει σε δήλωσή του τους οποίους και ευχαρίστησε.

Προσέθεσε ότι τις συγκέντρωσε μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών.

Λοβέρδος:  «Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη, ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ακόμα και αν συνυποψήφιός του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και πως ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, η οποία διήρκησε 2 με 2,5 λεπτά, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

Όλη η επικαιρότητα