Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής Ν. Ηλείας: «Στην Φιέστα του κ Σπίρτζη των εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού αποκαλύφθηκε ο κυβερνητικός τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ»

Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολειμμάτων ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστές τους κ Σπίρτζη και κ Μπαλαούρα, προσπαθούν με μια κακοπαιγμένη κωμωδία να εξαπατήσουν τους πολίτες της Ηλείας.

*Η Φιέστα που έστησαν με τρείς μπουλντόζες και ένα φορτηγό για την δήθεν έναρξη των εργασιών της Ολυμπιάς Οδού απεδείχθη πολύ γρήγορα ότι είναι άλλη μια απάτη ολκής.

-Από την επόμενη ακριβώς μέρα, στον χώρο του «δήθεν εργοταξίου» δεν υπάρχει απολύτως τίποτε. Κανένας εργαζόμενος, κανένα μηχάνημα, και πολύ περισσότερο δεν γίνονται καθόλου εργασίες.

*Ο ΣΥΡΙΖΑ εναγωνίως προσπαθεί προεκλογικά, να αποκρύψει τις ευθύνες που έχει, για την ακύρωση δημοπράτησης ως ενιαίου έργου, και την επιλογή της κατάτμησης σε οκτώ εργολαβίες, ώστε να βολέψει γνωστούς διαπλεκόμενους εργολάβους. Η επιλογή αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την τρίχρονη καθυστέρηση του έργου και την αόριστη ολοκλήρωση του.

**Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος  Αλλαγής, «που είναι η συνέχεια της παράταξης των μεγάλων έργων που αναδημιούργησαν την σύγχρονη Ελλάδα», καταδικάζει τις αθέμιτες μεθόδους που θυμίζουν άλλες πολύ παλιές εποχές.

*Καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις εξαπάτησης των Ηλείων πολιτών οι οποίοι πληρώνουν βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές από την έλλειψη ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.
Προτρέπει του πολίτες στις ερχόμενες εκλογές με την ψήφο τους να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

*Καλεί τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής που είναι εκλεγμένοι, αλλά και υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικότερα στην Περιφέρεια, να αποκαλύψουν και να κατακρίνουν την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της ανάπτυξης της Ηλείας.

                                                                                 

Όλη η επικαιρότητα