Ηλεία

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Διονύση Κολλύρη

Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση του να βοηθήσει στην συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική, με τον τρόπο που δύναται, εξέφρασε με ανάρτηση του στο facebook ο επιχειρηματίας –στο Κατάκολο- Διονύσης Κολλύρης.

«Διατίθεμαι να προσφέρω αφιλοκερδώς βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Όποιος γνωρίζει οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα που χρειάζονται να μεταφέρουν οτιδήποτε, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο της εταιρίας 26210 42242 ή στο κινητό μου 6974 438091. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω στις δύσκολες αυτές μέρες»… έγραψε στο προφίλ του ο κ. Κολλύρης.

«Εκτός της επιχείρησης στο Κατάκολο πραγματοποιούμε και διανομή προϊόντων με αποτέλεσμα τα δρομολόγια προς Αθήνα να είναι συνεχή. Αντιλήφθηκα ότι πολλοί πολίτες δεν είχαν τρόπο να στείλουν πράγματα στην Αθήνα κι έτσι θέλησα να διευκολύνω την κατάσταση προκειμένου φορτηγά της εταιρείας μας να κάνουν την μεταφορά στα σημεία που συγκεντρώνονται τα είδη για τους πληγέντες στην Αττική»… δήλωσε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο κ. Κολλύρης.

Ήδη η προσφορά του κ. Κολλύρη έχει πιάσει τόπο αφού είναι πολλοί οι πολίτες που επικοινώνησαν μαζί του. Ο ίδιος διευκρινίζει ότι «θα παρακαλούσα μόνο πρώτα να γίνεται μια συνεννόηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων, που μπορεί να είναι πολίτες, φορείς ή και σύλλογοι, ώστε τα πράγματα να συγκεντρώνονται σε ένα σημείο απ` όπου θα περνά το φορτηγό της εταιρείας μας για να τα παίρνει και να τα μεταφέρει στη συνέχεια».

Όλη η επικαιρότητα