Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Κοινωνία των Πολιτών» Δήμου Πηνειού: Και η Ελένη Ρηγάτου στο πλευρό του Ανδρέα Μαρίνου

Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Κα Ρηγάτου Ελένη, σύζυγο του Κου Ρηγάτου Σπύρου από τη Γαστούνη και μητέρα τριών παιδιών, η οποία θα είναι συνοδοιπόρος του στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση για τη διεκδίκηση του Δήμου Πηνειού.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δηλώνει ότι:

«Μεγαλώνοντας τα παιδιά μου με απόλυτη αφοσίωση και έχοντας πλέον τη σιγουριά ότι δεν με χρειάζονται πια, άρχισα να ξοδεύω την αγάπη μου στο θέατρο.Εκεί ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται κάποιον να τον ξέρεις για να τον νιώσεις δικό σου άνθρωπο αρκεί να αγαπάς το ίδιο πράγμα και ότι αν αξίζει κάτι σε αυτή την ζωή είναι να μιλάς στις καρδιές των ανθρώπων.

Η καλλιτεχνική μου ευαισθησία και η ανάγκη για έκφραση των συναισθημάτων μου είναι ο συνδετικός κρίκος μαζί σας. Εκτιμώ πως μπορώ να προσφέρω στα κοινά και ιδιαιτέρα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου που ζω, στον Δήμο Πηνειού.

Αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συμπολιτών μου και θα προσπαθήσω με την βοήθεια των συνεργατών μας, μέσω της παράταξης ¨Κοινωνία των Πολιτών-Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση¨ με μπροστάρη τον Ανδρέα Μαρίνο, για την επίλυση τους.

Όλη η επικαιρότητα