Ηλεία

Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου: Έκπτωση 50% στο εισιτήριο των μαθητών!

Ακούστε το άρθρο

Με έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους θα μπορούν να μετακινούνται καθημερινά τις απογευματινές ώρες οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας ανταποκρίθηκε και τη φετινή χρονιά στο αίτημα που κατέθεσαν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί του Φροντιστήριου, προκειμένου να ελαφρυνθούν στο μέτρο του δυνατού οι μαθητές που χρησιμοποιούν λεωφορείο για να προσέλθουν στο 2ο Λύκειο Πύργου, όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα.

Ο κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, εθελοντής εκπαιδευτικός και συντονιστής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, εξέφρασε εκ μέρους των μαθητών και των καθηγητών τις ευχαριστίες του στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας.

«Όλοι εμείς, οι μαθητές και οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, ευχαριστούμε θερμά το ΚΤΕΛ Ηλείας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Χρήστο Δημακόπουλο, που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για χορήγηση μειωμένου εισιτηρίου κατά 50%, για τις μετακινήσεις κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργίας του φροντιστηρίου. Αυτές οι κινήσεις μάς ενδυναμώνουν, για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση τον δύσκολο αγώνα μας», τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα