Ηλεία

Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου: Πως θα συνεχίσει…

«Συνεχίζουμε κοντά στα παιδιά μας»

Με ανακοίνωση του, ο συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, Χρήστος Αθανάσουλας , επισημαίνει τα εξής:

«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου συνέχισε να λειτουργεί διαδικτυακά μέσα από τις πλατφόρμες webex, zoom, skype, viber και messenger, όλο αυτό το χρονικό διάστημα (Μάρτιο 2020, Απρίλιο 2020 και τώρα) που η χώρα μας και η ανθρωπότητα επλήγη από την πανδημία του covid 19.

Από την Δευτέρα 11/5/2020, που ανοίγουν –όπως ανοίγουν…- τα σχολεία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου για τον μήνα Μάιο 2020, μετά από αίτημα παιδιών και καθηγητών-εθελοντών, θα λειτουργήσει ως εξής:

* Σε 3 συγκεκριμένες αίθουσες του 1ου ορόφου του 2ου Λυκείου Πύργου, που στεγαζόμαστε κι εμείς, θα γίνονται μαθήματα στα παιδιά της θεωρητικής κατεύθυνσης της Γ` Λυκείου, από τους καθηγητές/τριές τους, αφού έχουμε τη δυνατότητα να μην συγκεντρώνονται στην ίδια αίθουσα περισσότερα από 5 παιδιά.
Τα υπόλοιπα μαθήματα της Γ` Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα συνεχιστούν διαδικτυακά, εκτός από τα μαθήματα Υγιεινή και Ανατομία της Γ ΕΠΑΛ που δεν θα συνεχιστούν.

*Από την 1η Ιουνίου θα γίνονται όλα τα μαθήματα όλων των κατευθύνσεων της Γ` Λυκείου στις αίθουσες του παραπάνω σχολικού συγκροτήματος.

* Στην Α` και Β` Λυκείου δεν θα γίνει πάλι μάθημα για το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020.

Με μεγάλη ευθύνη και αγάπη συνεχίζουμε στο δρόμο της αλληλεγγύης, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κλάδο των εκπαιδευτικών που δοκιμάζονται βάναυσα αυτές τις μέρες: Με εξαναγκασμό σε εργασία με ελλιπή προστατευτικά μέτρα, με παράνομες-αντισυνταγματικές βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων κτλ.

Με την αγωνία και την ελπίδα κοντά τους και κοντά στα παιδιά μας, συνεχίζουμε…».

Όλη η επικαιρότητα