Οικονομία

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ Μαρτίου: Σήμερα η πίστωση στους 284.795 δικαιούχους

Ακούστε το άρθρο

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 62.474.604,71 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Μαρτίου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η πληρωμή αφορά 284.795 δικαιούχους.

ΚΕΑ Μαρτίου: Διαθέσιμα στις 28 Μαρτίου τα λεφτά

Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. Σύμφωνα με αυτήν, τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα, στις 27 Μαρτίου 2018. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, δηλαδή στις 28 Μαρτίου.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά. Συμπεριλαμβάνονται και οι ηλεκτρονικές αγορές.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Εκεί θα ενημερωθούν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή. Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα