Παρουσίαση Επιχείρησης

Kiosky’s Convenience Store κατάστημα Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Είναι στο κέντρο της γειτονιάς. Από το µαγαζί θα περάσουν όλοι να πουν µια καληµέρα, να πάρουν τον καφέ, την τυρόπιτα, τα τσιγάρα και να τρέξουν στις δουλειές τους. Μετά θα έρθουν τα παιδιά, µια σοκολάτα για το σχολείο, ένα σακουλάκι τσιπς, µια τσίχλα. Αργότερα οι µεγαλύτεροι, αυτοί θέλουν το χρόνο τους, καφές εφηµερίδα, ψώνια για το σπίτι. Όλη µέρα κόσµος µπαίνει στο µαγαζί γιατί είναι το “κέντρο τους”, τα έχει όλα και το χαµόγελο περισεύει. Αυτό είναι το KIOSKY’S Convenience Store!

Το KIOSKY’S ήρθε στον Πύργο και αποτελεί ήδη αγαπηµένο προορισμό της πόλης γιατί διαθέτει την πληρέστερη γκάµα των πιο αγαπηµένων προϊόντων της ελληνική αγοράς.

Η ευκολία, η άνεση και η ταχύτητα αποτελούν την βασική µας προτεραιότητα, καθώς και το επίπεδο εξυπηρέτησης. Μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του.

Το KIOSKY’S στον Πύργο λειτουργεί ως Coffee shop, snack shop, mini market, service point, ψιλικά καθώς και κατάστημα πώλησης των i-qos.

Πατρών και Παπαφλέσσα 27 27131 Pyrgos, Greece

τηλ: 2621020372

Όλη η επικαιρότητα