Ελλάδα

«Kιβωτός του Κόσμου»: Νομική κίνηση εκ μέρους του πατέρα Αντωνίου για την απομάκρυνσή του από τη δομή

Η πλευρά του πατέρα Αντωνίου είχε προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο τη νομική κίνηση.
Ακούστε το άρθρο

Έγκληση σε σχέση με την απόφαση, που απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την «Kιβωτό του Κόσμου» καταθέτει ο συνήγορος του Θρασύβουλος Κονταξής ο οποίος μετέβη στον Άρειο Πάγο.

Η πλευρά του πατέρα Αντωνίου είχε προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο τη νομική κίνηση.

Εν τω μεταξύ «φύλλο και φτερό» κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών εναντίον υψηλόβαθμων στελεχών της ΜΚΟ για κακοποιήσεις ανηλίκων και οικονομικές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δοθεί από τον εισαγγελέα εντολή στην Οικονομική Αστυνομία να πραγματοποιήσει έρευνες για τέσσερα  οικονομικά αδικήματα σε σχέση με την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό αναμένεται να εξεταστούν τουλάχιστον 11 άτομα, τα οποία είχαν ηγετικό ρόλο στην «Κιβωτό του Κόσμου» για να δουν οι αρχές σε ποια από αυτά ενδεχομένως να εμπλέκονται.

Το Σάββατο υποστηρικτές της παλιάς διοίκησης της οργάνωσης ανήρτησαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πλέον διαχειρίζονται φίλοι υποστηρικτές της Κιβωτού του Κόσμου, που πλέον έχει μετονομαστεί σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού». Τόσο οι δικηγόροι του ιερέα όσο και οι υποστηρικτές του υποστήριξαν ότι ο πατέρας Αντώνιος η πρεσβυτέρα του και το παιδί τους διανυκτέρευσαν σε αυτοκίνητο.

Ο πατέρας Αντώνιος, εδώ και μέρες φαίνεται να φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, μέχρι να αποφανθεί τελικά η Δικαιοσύνη τι ακριβώς έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: ertnews.gr

Όλη η επικαιρότητα