Lifestyle

Κλέλια Ανδριολάτου: Το ολόσωμο μαγιό της έχει το πιο φρέσκο, καλοκαιρινό print

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει ένα καλοκαιρινό print που λατρεύουμε να βλέπουμε τόσο σε ρούχα όσο και σε μαγιό. Είναι ζωηρό, θυμίζει εξωτικές παραλίες, φοίνικες και καρύδες. Είναι το hawaiian tropic print ή αλλιώς το γνωστό «χαβανέζικο».

Τα χαβανέζικα πουκάμισα έχουν ταυτιστεί τόσο με το καλοκαίρι που θεωρούνται πλέον classic κομμάτι. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στα μαγιό. Ένα μπικίνι ή ολόσωμο με tropical print είναι μία από τις πιο κλασικές επιλογές για να απολαμβάνεις τις βουτιές σου σαν να βρίσκεσαι στη Χαβάη (λέμε τώρα). Αν είσαι φαν των prints αξίζει να δεις το μαγιό που φόρεσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram η Ηλεία ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει μπροστά από μία πισίνα. Φοράει ένα ολόσωμο μαγιό σε κλασική γραμμή με λεπτή τιράντα και ένα δροσερό tropical μοτίβο που της πηγαίνει φανταστικά. Μήπως αυτό θα είναι το επόμενο μαγιό σου;

Το printed ολόσωμο ως top

Ένα printed ολόσωμο μαγιό μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Πάρε παράδειγμα, αυτό που επέλεξε η Κλέλια. Έχει τόσο ιδιαίτερο μοτίβο που μπορείς να το φορέσεις ως bodysuit για μετά την παραλία και τα βραδινά κοκτέιλ στο νησί. Με ψηλόμεσα τζιν και ανοιχτά πουκάμισα, με αέρινες παντελόνες και φυσικά με slip φούστες. Ένα μαγιό, δύο χρήσεις. Ό,τι πρέπει για τις διακοπές που δεν θέλεις να πάρεις μαζί πολλά ρούχα.

Πηγή:  ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα