Αθλητισμός Ηλεία

Κλείνει αύριο το στάδιο του Πύργου Λόγω του ζιζανίου «κρεμμυδάς»

Κλείνει αύριο Δευτέρα ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Πύργου, καθώς σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πύργου κ. Παντελή Αθανασόπουλο, ο κ. Αλέξιος Κάγκουρας που έχει αναλάβει την ευθύνη συντήρησης του χλοοτάπητα,  έχει αναπτυχθεί σε κάποια σημεία του, το ζιζάνιο«κρεμμυδάς».

Όπως αναφέρει ο κ. Κάγκουρας την Δευτέρα ο χλοοτάπητας θα ραντιστεί με ένα ισχυρό φάρμακο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Αυτό το φάρμακο επειδή είναι πολύ ισχυρό (τοξικό) και μπορεί να προκαλέσει δερματικά προβλήματα σε όσους έρθουν σε επαφή μαζί του, επιτάσσει το κλείσιμο του αγωνιστικού χώρου για αρκετές ημέρες (τουλάχιστον έως τις 17-11-2017).

Ακολούθως θα γίνει έλεγχος της κατάστασης και αν δεν έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα, ο αγωνιστικός χώρος θα μείνει κλειστός και μετά τις 17 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ίσως να χρειαστεί ο αγώνας του Πανηλειακού με τον Αστέρα ( είναι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου) να γίνει σε άλλο γήπεδο.

Αναλυτικά το έγγραφο που απέστειλε ο κ. Κάγκουρας αναφέρει χαρακτηριστικα :

«Μετά από αυτοψία που έκανα σήμερα 1-11-2017 στο γήπεδο,, σας ενημερώνω πως την Δευτέρα 6-11-2017 πρέπει να ραντιστεί ο χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Πύργου για κρεμμυδά και κάμπια που υπάρχει εντός αυτού.

Το γήπεδο θα πρέπει να παραμείνει χωρίς χρήση για το διάστημα 6-11-2017 έως 17-11-2017 καθώς το δηλητήριο που θα πέσει,  θα είναι ισχυρό και μπορεί να προκαλέσει δερματικές και άλλες παθήσεις στους αθλούμενους.

Η ολοκλήρωση της σποράς θα γίνει στις 17-11-2017 σε σημεία όπου δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Μετά τις παραπάνω παρεμβάσεις ο αγωνιστικός χώρος θα έχει πλήρως αποκατασταθεί».

Όλη η επικαιρότητα