Αθλητισμός Ηλεία

Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: 1.300.000 ευρώ για να γίνει και πάλι αθλητικό «στολίδι»

Ακούστε το άρθρο

Ποσό της τάξεως του 1.300.000 ευρώ χρειάζεται το κλειστό γυμναστήριο Πύργου για να γίνει και πάλι το αθλητικό στολίδι του δήμου και όχι μόνο.

Το ποσό αυτό μπορεί να φαντάζει μεγάλο αυτή την εποχή, όμως ο δήμος Πύργου ευελπιστεί ότι θα βρεθεί μέσα από πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και από χρήματα που θα διαθέσει ο δήμος, όπως και από επιχορήγηση της Γ.Γ.Α.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Άγγελος Τσίκας, Πολιτικός Μηχανικός και  Αναπληρωτής Προϊστάμενος στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Πύργου, σε χθεσινή μας επικοινωνία, μας ανέφερε ότι ίσως και σήμερα θα σταλεί δελτίο τύπου για αυτό το θέμα, που είναι πολύ σημαντικό, για τον αθλητισμό του δήμου, αφού το κλειστό παραμένει ανενεργό εδώ και αρκετό καιρό και τα σωματεία της πόλης ευελπιστούν σύντομα να μπουν και πάλι μέσα σε αυτό, με απόλυτη ασφάλεια για τους αθλητές και τις αθλήτριες τους.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες μηχανικός επισκέφτηκε το κλειστό Πύργου και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του, προκειμένου να τρέξει πιο γρήγορα το θέμα της αποκατάστασης των προβλημάτων που υπάρχουν (όπως αυτό της οροφής).

Όλη η επικαιρότητα