Lifestyle

“Κόλαφος” η Κατερίνα Λένη για το MasterChef – “Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό”;

Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη από το MasterChef “χτύπησε” ξανά.

Η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου το πρωί της Τετάρτης και τους πέρασε όλους από κόσκινο.

“Το ότι πέρασε η Μαρία στον τελικό του Silver Award, είναι το μόνο που χάρηκα, μετά βέβαια από την εμφάνιση των κριτών. Το ευχαριστήθηκα, ήταν σαν να έφαγα ένα αρνί ψητό”, είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Διονύση λέγοντας: “Επειδή είναι πολλοί σαν τον Διονύση μέσα στο σπίτι, στην πορεία του παιχνιδιού έδειξε έναν χαρακτήρα πολύ διπλωματικό για να το πω κομψά”.

Σχετικά με τις αντιδράσεις της για την καθαριότητα στο σπίτι, οι οποίες σχολιάστηκαν ως υπερβολικές, η Κατερίνα είπε: “Ο Κώστας ειδικά, του έπεφτε ο ιδρώτας ποτάμι από την καθαριότητα! Ποτάμι! Καθάριζε ασταμάτητα! Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα, που έχει μάθει η μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία να πατάω το καζανάκι”.

Όταν ο Γιώργος Κρικοριάν της ζήτησε να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου ότι η Μαρία δεν τους αφήνει να μιλήσουν αντρικά μέσα στο σπίτι και ότι σέρνει τον Δημήτρη από τη μύτη, η Κατερίνα Λένη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε; Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι, δεν το έχω δει. Το να έχει πάει η ώρα 2-3 το πρωί και να του πει μήπως να πάμε για ύπνο γιατί έχουμε αύριο δοκιμασία, ναι το έχει πει. Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι. Εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος είναι στον εξώστη και το Μαράκι με τον Μπέλλο είναι κάτω.

Όλη η επικαιρότητα