Lifestyle

Κόλαφος η Mαρία Σολωμού: «Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες!»

Ακούστε το άρθρο

Όμορφη, ταλαντούχα και επιτυχημένη. Η Μαρία Σολωμού μοιάζει να έχει όλα όσα χζρειάζεται ένας καλλιτέχνης, αν και η αντισυμβατική της στάση στη ζωή την κάνει ακόμη πιο μοναδική. Τι λέει όμως η ίδια για τα πρότυπα ομορφιάς και θηλυκότητας. Είναι τελικά τόσο δύσκολο να αρέσεις ή χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια;

Σε συνέντευξή της στο People και την Φανή Πλατσατούρα η Μαρία Σολωμού μιλά έξω από τα δόντια και όταν τη ρωτάς τι γνώμη πιστεύει πως έχουν οι άλλοι για εκείνη, σου απαντά πολύ αυθόρμητα «Τι να σου πω; Στον δρόμο με χαϊδεύουν ή με μουτζώνουν».

Ενώ δεν είσαι αυτό που λέμε «πρότυπο θηλυκότητας», σε γουστάρουν πολύ οι άντρες. Αυτό πώς το εξηγείς;

Πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες. Το κατάλαβα τώρα που έκανα Instagram και συνειδητοποίησα ότι όλοι αυτοί που με «ακολουθούν» είναι 90% γυναίκες και μόλις ένα 10% άντρες. Επίσης, κατάλαβα ότι ο τύπος γυναίκας που είμαι εγώ δεν θεωρείται ακόμη «political correct». Δεν είμαστε, όμως, όλες οι γυναίκες γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες. Μετά τους Singles, νιώθω ότι πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί μου. Μάλλον, τους άρεσε το στιλ μου.

Η αλήθεια είναι πως είναι πιο ξεκούραστο το δικό σου στιλ από το να κάθεσαι το πρωί κολλημένη στον καθρέφτη για να βάλεις τη βλεφαρίδα.

Ξέρεις πόση ώρα μού παίρνει το πρωί να ετοιμαστώ; Τρία λεπτά με το ρολόι. Θα πλύνω το πρόσωπό μου, θα βάλω μια αντηλιακή και θα βγω έξω. Δεν θα φτιάξω μαλλιά, εννοείται. Τα μαλλιά μου είναι μια ζωή αχτένιστα. Αυτό τελείωσε, είναι δικό μου. Ταυτότητα. Συχνά ακούω ότι πάνε στο κομμωτήριο και ζητάνε «Μαλλιά Σολωμού».

via

Όλη η επικαιρότητα