Categories: Ελλάδα

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις

Share

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει στις 11 το πρωί η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία την συνέλαβε με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας καθώς οι αρχές διαπίστωσαν ότι η μητέρα επικοινωνούσε με τον 53χρονο, ενώ εντοπίστηκε και πλήθος εμβασμάτων στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον ίδιο άνθρωπο.

Την ίδια ώρα στη διερεύνηση ύπαρξης κυκλώματος στρέφονται οι έρευνες των Αρχών, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει. H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά. Η κα Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει πολλές συνομιλίες, αλλά και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ανάμεσα στην 37χρονη και τον 53χρονο, που φέρονται να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Σημειώνεται, ότι από την αρχή της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεώρησαν αφύσικη την συμπεριφορά της 37χρονης ως προς την κόρη της, ενώ υπήρχαν ορισμένα στοιχεία, όπως το ακριβό κινητό τηλέφωνο της 12χρονης που δεν “κολλούσαν” με την οικονομική κατάσταση της πολύτεκνης οικογένειας.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση και της οικογένειάς του όσο και της οικογένειας της ανήλικης.

Εν τω μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Πηγή: ertnews.gr