Προγνωστικά

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Highlander

Τα πληρέστερα στατιστικα nba στο Nbaholics.gr

Επιστροφή στις επιτυχίες είχαμε χθες, μιας και η Κοπετντάγκ με την Αλτίν Ασίρ επιβεβαίωσαν το goal/goal και over 2.5, αφού επικράτησε η φιλοξενούμενη με σκορ 2-1. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου αν και έχουμε εκκίνηση αρκετών πρωταθλημάτων, εμείς θα επιλέξουμε αναμέτρηση από τη Λευκορωσία.

Το παιχνίδι το οποίο θα μας απασχολήσει είναι εκείνο της Τορπέντο Ζόντινο με την Σμολέβιτσι, ένα ματς στο οποίο η γηπεδούχος είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ας έρχεται από απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Νέμαν Γκρόντνο. Προηγουμένως ήταν αήττητη για έξι ματς στη σειρά, έχοντας πολύ καλές επιδόσεις, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Επιστρέφει στην έδρα της σήμερα, εκεί όπου είναι αρκετά ισχυρή και έχει την ευκαιρία, έστω και πρόσκαιρα, να πιάσει στη δεύτερη θέση την Ενερτζέτικ Μινσκ, αλλά και να βρεθεί σε απόσταση ενός πόντου από την κορυφή.

Όσο για τη Σμολέβιτσι, έρχεται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία δίχως τέρματα με αντίπαλο την Ρουχ Μπρεστ, ενώ μένει χωρίς νίκη για 10 ματς στη σειρά, στα 9 του πρωταθλήματος και ένα ακόμα σε φιλική αναμέτρηση. Γενικά δεν πείθει με την εικόνα της και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν η γηπεδούχος κάνει παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητές της θα επικρατήσει και μάλιστα ίσως να το κάνει και σχετικά εύκολα.

Θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με Over 1.5, σε απόδοση 2.20.

Όλη η επικαιρότητα