Media

Κονδυλάτος κατά Ταραμπάνκο: «Να σταματήσει να σχολιάζει γεγονότα της περσινής χρονιάς με εμάς απόντες!»

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ευθύς και καυστικός σχολιάζοντας την επιστροφή της πρώην συμπάικτριάς του στον περσινό κύκλο του Survivor, Κάτιας Ταραμπάνκο.
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές άφησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, αναφερόμενος στην Κάτια Ταραμπάνκο και στη συμπεριφορά της μέχρι στιγμής στην επιστροφή της στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης και συμπαίκτης της Κάτιας στους διάσημους πέρσι, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την επιστροφή του μοντέλου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ενώ κυρίως αναφέρθηκε σε όσα έχει αναφέρει στο φετινό παιχνίδι για τα περσινά της πεπραγμένα.

Όπως δήλωσε αρχικά, δεν έχει καμία διαφωνία με την δεύτερη είσοδο της παίκτριας στο Survivor και ότι είναι καθαρά θέμα παραγωγής. Ίσα ίσα, δήλωσε πως κατανοεί πόσο δύσκολο είναι να ξαναμπεί κάποιος στο παιχνίδι.

Αυτό όμως που τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος ότι τον ενοχλεί, είναι πως σχολιάζονται πράγματα που έγιναν πέρυσι και η Ταραμπάνκο προσπαθεί να βάλει τελεία σε αυτά τώρα, ενώ τα υπόλοιπα άτομα που αφορά η συζήτηση δεν είναι παρόντες.

«Τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, γιατί ήταν μία κούπα ρύζι όχι ένα σακουλάκι.» ανέφερε ο Κονδυλάτος για να προσθέσει καυστικά μετά «εν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος, αν υπήρχαν θα τα τρώγαμε όλοι!»

Για το γεγονός ότι η Κάτια όταν βγήκε από το παιχνίδι πέρσι δέχτηκε επίθεση στο ίντερνετ για όλα αυτά όσα ακούστηκαν για αυτή ο Κονδυλάτος σημείωσε:

«Αυτό που κάνει η Κάτια είναι πάρα πολύ άσχημο γιατί εμπλέκει τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που της φερθήκαν άσχημα με τους οποίους εγώ διαφωνώ. Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου με τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Εμείς που ήμασταν στο παιχνίδι μπορούμε ο ένας να λέει ότι θέλει για τον άλλον, γιατί γνωριζόμαστε και ξέρουμε τα γεγονότα. Ο κόσμος έξω δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει κάποιον παίκτη με αυτό το τρόπο. Τα υβριστικά σχόλια που γίνονται στο προφίλ μου για την Κάτια εγώ τα σβήνω. Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό που έπαθε η Κάτια όταν βγήκε.

Η Κάτια δεν είπε τη λέξη “κλέβω”, αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι ρύζι από τις προμήθειες, που το έκρυψε.»

Τέλος ο Κονδυλάτος ανέφερε για τη Ταραμπάνκο ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν χαιρέτησε καν την ομάδα παρόλα όσα πέρασαν μαζί. Ο ίδιος δήλωσε πως έτρεξε να τη βοηθήσει όταν έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Τώρα που είπε όσα είπε για να πάρει τη «ρεβάνς» όπως θεωρεί ο ίδιος κανένα από τα παιδιά δε θα το δεχτεί σύμφωνα με όσους έχει μιλήσει.

«Να της πει η παραγωγή να μη σχολιάζει γεγονότα της περασμένης χρονιάς Η Κάτια μόνο κακό κάνει στον εαυτό της.», τόνισε ο Κονδυλάτος για κλείσιμο.

Πηγή:Sportime

Όλη η επικαιρότητα