Εκλογές Εκλογικά Νέα Μεσσηνία Οικονομία

Κωνσταντίνα Νικολάκου: «Ψήφο εμπιστοσύνης και από τη Ryanair στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της επικεφαλής  Sales & Marketing της αεροπορικής εταιρείας Ryanair κας. Chiara Ravara όσον αφορά τα 4 νέα δρομολόγια σύνδεσης του Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας με το Λονδίνο (Στάνσεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πίζα και Σόφια έως και τον Μάρτιο του 2020, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Η ικανοποίηση μας ως Περιφερειακή Αρχή για την επίσημη πλέον ανακοίνωση της Ryanair είναι μεγάλη, με δεδομένο ότι επιστρέφει στην Πελοπόννησο μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς. Καταφέραμε μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και συνέργειες να ανατρέψουμε την προηγούμενη αρνητική κατάσταση που είχε δημιουργήσει συγκεκριμένη δημοτική αρχή η οποία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο για την Ανατολική Μεσόγειο κ. Νικόλαο Λαρδή για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Οι συλλογικές μας προσπάθειες και η ακατάπαυστη εργασία μας αποδίδει.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηρίξει με κάθε τρόπο την επένδυση της Ryainair στην Πελοπόννησο. Συνεργαζόμαστε και αποτελούμε πλέον αξιόπιστο συνομιλητή των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών διεθνώς.

Με γνώμονά μας τη συνεργασία καταφέραμε στα χρόνια της κρίσης να πετύχουμε 17% μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της επιβατικής κίνησης, εκτόξευση κατά 1843% σε συνδεσιμότητα την τελευταία δεκαετία του Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας και 157.4 εκ ευρώ τα οφέλη στην οικονομία της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όλη η επικαιρότητα