Lifestyle Sexy

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Aναστάτωσε» τη Μύκονο με το ασημένιο μαγιό της

Ακούστε το άρθρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει στην κατηγορία των προσώπων της εγχώριας showbiz που ξεκίνησαν από νωρίς τις εξορμήσεις τους σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς. Η ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην Μύκονο και ζει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τις φίλες της. Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κατάγεται από την Ρόδο, όμως φαίνεται ότι το νησί των Ανέμων της έχει κλέψει την καρδιά, αφού το επιλέγει ξανά και ξανά.

Ακόμα και αν το τηλεοπτικό μέλλον της είναι αβέβαιο προς το παρόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πτοείται! Αντίθετα, κάνει focus στα πράγματα που την χαροποιούν και την εξελίσσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα βήμα στην επαγγελματική πορεία της και έτσι σχεδιάζει ρούχα και μαγιό για γνωστή εταιρεία ρουχισμού. Η γνωστή παρουσιάστρια ζει για το τώρα και φροντίζει να κρατά καλά φυλαγμένη την προσωπική της ζωή, ώστε να την προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη στιγμή που πήγαινε σε μία από τις παραλίες του νησιού. Η παρουσιάστρια φορώντας ολόσωμο αστραφτερό μαγιό, μαύρο παρεό, μαύρα γυαλιά ηλίου και αρχαιοελληνικά σανδάλια περπατούσε ανέμελη προς την παραλία και ανυπομονούσε να βουτήξει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, αφού η ζέστη ήταν αφόρητη.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

via

Όλη η επικαιρότητα