Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περήφανη για τη μαμά της που κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα είναι μία ακόμα από τις υποψήφιες των επερχόμενων εκλογών. Συγκεκριμένα, η κ. Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου διεκδικεί ψήφο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στη Ρόδο, στο πλευρό του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη. Το σύνθημα του συνδυασμού είναι «Με δύναμη για τη Ρόδο» και σε ό,τι αφορά τη μητέρα της παρουσιάστριας έχει αρκετά δυναμική παρουσία στο νησί.

Το βιογραφικό της, συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου. Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά».

Περήφανη για τη μητέρα της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στα InstaStories της την αφίσα της προεκλογικής της εκστρατείας που κάνει η μητέρα της, σχολιάζοντας: «Πάμε!», αλλά και χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα με τις εκφράσεις «Υπέροχη μαμά» και «Είναι η καλύτερη».

Όπως σίγουρα θα διέκρινες, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και –φυσικά- καταλαβαίνεις από που πήρε η Κωνσταντίνα και έγινε τόσο… κοκέτα!

via

Όλη η επικαιρότητα