Categories: LifestyleSmile

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Share

Το απόγευμα της Κυριακής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, έκαναν έναν πολιτικό γάμο. Eκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Πριν από λίγο, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφία στο Instagram, ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του σε μαύρη απόχρωση, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένα λευκό μίνι νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Στη λεζάντα, επέλεξε να αφήσει μόνο ένα σχόλιο που περιγράφει το πόσο ευτυχισμένη νιώθει για την ημέρα του γάμου της.   «Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε τη φωτογραφία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε ανακοινώσει εξ’ αρχής και είχε μόλις 10 καλεσμένους στον γάμο του.

Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μία φωτογραφία όμως που δείχνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντυμένη «νύφη» να κυκλοφορεί από το «Happy Day».

Δείτε το σχετικό βίντεο

πηγή:πρώτο θέμα